Останалите отломки от батискафа Titan са извадени, включително предполагаеми човешки останки,

...
Останалите отломки от батискафа Titan са извадени, включително предполагаеми човешки останки,
Коментари Харесай

Подводницата Titan: Открити са предполагаеми човешки останки

Останалите парчета от батискафа Titan са извадени, в това число " хипотетични човешки остатъци ", е съобщила бреговата защита на Съединени американски щати, съобщи Sky News .

Инженери по морска сигурност са декларирали, че са събрани нови доказателства от морското дъно на Северния Атлантически океан четири месеца след изгубването на " обречения Titan ". 

Сега отломките се проучват от американски медицински експерти, до момента в който следствието на нещастието продължава.

След като специалистите открият каква е повода за неизправността на батискафа по време на гмуркане на 3800 м, с цел да се види останките на кораба " Титаник ", ще се организира обществено чуване.

Новината, че корабът е липсващ, провокира трескаво четиридневно търсене за избавяне на намиращите се на борда, само че всичките петима пасажери починаха.

Баща и наследник Шахзада и Сюлеман Дауд, английският милиардер Хамиш Хардинг, френският подводен специалист Пол-Анри Наржоле и Стоктън Ръш, изпълнителен шеф на компанията, която притежаваше подводницата, починаха при пагубната имплозия на плавателния съд.

Морският проверяващ съвет към този момент съобщи, че се надява следствието му да " помогне да се подсигурява, че сходна покруса няма да се повтори ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР